TV Programma's

Burgemeester Willemijn van Hees sluit een bewogen jaar 2020 af

Aflevering: 
101
Uitzending: 
zaterdag, 26 december 2020 | 19:00

Aan het eind van 2020 blikt ‘De tafel van Heusden’ traditioneel samen met de burgemeester van Heusden terug op het afgelopen jaar. Een bewogen jaar waarin, mede door het coronavirus, veel gebeurde in de gemeente.

Presentator Leo Swaans bespreekt in deze 101e uitzending met Van Hees uiteraard haar rol en die van de gemeente tijdens de voortwoedende coronacrisis. Wat is haar rol in de veiligheidsregio Brabant Noord, hoe is door het virus de financiële stand van zaken en zijn alle maatregelen wel te handhaven?

Uiteraard staan Van Hees en Swaans stil bij het verbod op carbidschieten en het vuurwerkverbod. 2020 was ook voor Heusden onder andere  het jaar van de wolf, de 45.000einwoner, de wisseling van de wacht door de jeugdburgemeesters. En de burgemeester kon eindelijk de sleutel van haar huis in de gemeente in ontvangst nemen.

Bij een terugblik hoort ook een voorzichtige vooruitblik. Onderwerpen als aankomende verkiezingen, financiën, communicatie en dienstverlening komen kort aan de orde.

En uiteraard sluit burgemeester Willemijn van Hees af met haar persoonlijke nieuwjaarswens voor de inwoners van Heusden.

Burgemeester Willemijn van Hees en HTR-presentator Leo Swaans. (foto Ad Kraamer)
Presentatie: 

Pagina's